Olivia Palermo,

Hon må vara en riktig bitch i The City, men stil det har hon verkligen! Jag skulle inte ha något emot att
byta garderob med Olivia. Skulle göra vad som helst för klänningen och inte minst väskan på sista
bilden, helt adorable!


If it's gonna rain down, it can rain on me

Idag har det varit en bra, men regning dag. Gick i skolan från 8.30-14.50, hade helt okej lektioner.
Skolan har verkligen kommit igång nu och ett provdatum i Historia A är redan satt, gaah! Men strunt samma, bara tiden går fort så är jag glad. Vill bara att hösten och vintern ska gå snabbt. Jag tror faktist
att det kommer att göra det, om jag tänker på att jag redan gått 2 år i gymnasiet så, det är ju helt sick?!
Vi pratade förresten om studentkryssning och studenten idag på klassrådet, och det får en verkligen taggad! Jag längtar som alla andra som en galning!

Imorgon är det i alla fall äntligen fredag. Det är helt okej lektioner imorgon med, har bara 3 stycken, hoppas dom går fort. Sitter just nu och lyssnar på en blandning av den bästa musiken, mår bra. ♥Btw så längtar jag sjukt mkt tillbaka till Bulgarien, en av dom bästa semsterveckorna någonsin ♥
Vill även vara sådär brun igen..

Back to reality,

Imorgon är det skola som gäller. Börjar 3:e och sista året på gymnasiet. Sjukt att det har gått så fort, känns som om jag nyss började gymnasiet om jag ska vara ärlig. Men jag är inte pepp, men vem är det egentligen? Men man är ju i alla fall på väg framåt, och det är ju det som är huvudsaken. :)


Snart 2 år sedan, våran allra första fotolektion någonsin, haha. ♥

Update,

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg med uppdatering från de senaste dagarna. Nybron va helt awesome! Helt sjukt galen kväll men det var endå sjukt kul! Även fast jag typ va den enda helt nyktra så är det skitkul att kolla på alla andra, hahaha ♥ Kvällen slutade iaf vid halv 5 hemma hos Eve, mys! Älskar er tjejer! ♥

Skolan börjar ju, tyvärr, på måndag och jag tror nästan alla har lite smått panik. Det har iaf jag! Usch, vart tog sommarlovet vägen? Varje sommarlov så tar man det för givet, och sen går de 10 veckor så jäkla fort! Sucks. Inte nog med det, det här var mitt sista sommarlov någonsin! Helt sjukt. I'm growing up! Hehe. Nej men om 1 år har jag för fasiken tagit studenten och jag tror inte att jag kan vara mer lycklig än då! Då börjar livet! ;)

Nu ska jag packa ihop och röra mig mot syster, ska sova där ikväll och det ska bli kul. Här kommer lite bilder från Nybron 18/8;


xoxo

Taggad till 1000!

WOHO! Ikväll blir det party för hela slanten! Typ alla vi tjejer, Jag, Madde, Elin, Mia, Eve, Jackie, Natta, Bella och Emmy + kanske några fler ska till Nybron och dansa loss! Synd bara att Dess inte kan hänga med, det suger. Men iaf, vi ska ha det så jäkla kul! Perfekt avslut på sommarlovet nu innan skolan börjar på måndag. Det börjar med "förfest" hemma hos Eve och sen blir det Nybron! Lägger ut bilder senare, for sure. Men nu måste jag börja göra mig iordning, ska vara hos Eve vid 8.

xoxo, ciaoo! ♥

Laddar upp med några låtar;
Stockholm & Gröna Lund,

De 2 senaste dagarna har spenderats med 3 av de bästa, Elin, Madde och Mia i underbara Stockholm. Första dagen var vi på Gröna Lund och åkte massor av kul, Insane som är min absoluta favorit, den är verkligen Insane! Åkte den 3 gånger på en dag, hmm, inte så bra för kroppen tror jag, fick 4 blåmärken i utbyte, haha. Men det var så värt det!

Andra dagen så blev det shopping hela dagen! Kom hem med ett armband från Accesorize och en kjol från Topshop, älskar den, men inte priset..450 gick den på (med studentrabatt!), men om man verkligen vill ha något från Topshop så får man vara villig att betala lite extra, och jag tycker att det är så värt det, älskar Topshop! Lägger upp bild senare.


Gröna Lund by night.


Dagen blev räddad med lite Ben & jerry's!


Elin återhämtar sig med en is-latte.Lägger in fler bilder när jag får bilder från dom andra, själv tog jag bara dom här bilderna.
Har iaf haft så sjuuukt kul!! Älskar er tjejer, ni vet verkligen vad kul betyder. ♥
Och sen får vi ju såklart inte glömma den här låten. Kommer aldrig glömma när sjöng (skrek) den i Pop-expressen eller sjöng på den för att lätta upp spänningen i Insane ;) hahah! "Waka Waka, eh, eh!"


RSS 2.0